2006-10-04

Ny partisekreterare i Kd

Kristdemokraternas nye partisekreterare heter Lennart Sjögren. En doldis på riksplanet, enligt bland annat Ekot, som kommer att få handskas med snäva ekonomiska resurser efter tillbakagången i valet. Men han har en blogg.

DN porträtterar:

- Det ska vara kul att vara kristdemokrat. Det gäller nu att fånga alla de unga som vill engagera sig och är intresserade.

Det säger Lennart Sjögren som har utsetts till ny partisekreterare för kristdemokraterna. Han har tills nu varit oppositionsråd i Gävle och utvecklingschef vid Lantmäteriet.

Lennart Sjögren har suttit i fullmäktige i Gävle sedan partiets framgångsval 1998. Han är 52 år, gift och har tre barn och sitter i styrelsen för den lokala pingstförsamlingen i Gävle.
Lokalt tycks Sjögren ha lyckats synliggöra sig själv och partiet. Arbetarbladets valblogg skrev att Sjögren synts överallt:
Säga vad man vill om kristdemokraternas Lennart Sjögren, men han är onekligen ambitiös som få, ständigt på hugget för att få en bit medieutrymme.

Hans namn var ett av de första jag snappade upp inom lokalpolitiken här i Gävle när jag började på Arbetarbladet. Han verkar ha ungefär samma målsättning som coca cola, att vi ska se eller höra hans namn minst en gång per dag...
Han tycks haja vad nätet är också. På Lennartsbloggen är eftervalsanalysen redan igång.

Inga kommentarer: